Редактор: Юлия Георгиева e-mail: [email protected]кадър Нова твНамираме се на кръстопът и

...
Редактор: Юлия Георгиева e-mail: julia_georgieva_petel.bg@abv.bgкадър Нова твНамираме се на кръстопът и
Коментари Харесай

Йордан Апостолов: Ако България не намери мястото си на енергийния пазар, ще има изключителни загуби

Редактор: Юлия Георгиева 

e-mail: [email protected]

кадър Нова тв

Намираме се на кръстопът и ползите са огромни в енергетиката. България подписа едни заробващи контракти с американските централи. Не се направи Белене. Ние сме изгубили този план окончателно. Правилни са стъпките на държавното управление за пренасяне на тези мощности на площадката на АЕЦ Козлодуй, с цел да не бъде изобщо изгубен плана. От друга страна сте безусловно прави, че зелената договорка ни постанова безусловно нови цели. Ако България не успее да се вклини в тези цели, ние ще загубим извънредно доста средства. Тук приказваме за водород вбъдеще, защото ще имаме огромни проблеми с колите. Водородът е чиста сила, която може да се добива. Така че България би трябвало да откри своето място.

Това разяснява в ефира на Нова тв Йордан Апостолов от НФСБ-ВОЛЯ.

Трябва да бъдем енергийно самостоятелни, пък е мнението на Костадин Костадинов от " Възрлажгдане ". Имаме тежка енергийна взаимозависимост от американските централи и в случай че изчакаме още няколко години, ще би трябвало да внасяме ток, добави той. 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР